Særudstilling: Draget mod dybet.
Torsdag den 8. februar 2024 til fredag den 31. oktober 2025, 10:00 - 17:00.

Særudstilling: Draget mod dybet.

Besøg Strandingsmuseum St. George på kanten af Vesterhavet og oplev særudstillingen 'Draget mod dybet', der forener moderne kunst med fortællinger om fortidens undervandsarbejde og Danmarks allerførste dykkere. Udstillingen åbner 8. februar 2024.

Vi mennesker har altid været dybt fascinerede af havet og draget mod det, der gemmer sig under overfladen.

I en ny ekstraordinær særudstilling forener Strandingsmuseum St. George moderne kunst med fortællinger om fortidens undervandsarbejde og Danmarks allerførste dykkere.

Fire kunstnere bruger lyd, videokunst, interaktive skulpturer, glasprint og grafiske tryk til at fortolke og formidle deres syn på den undersøiske verden og havet. I udstillingen møder vi også nogle af de mange væsener, der lever på skibsvrag på havets bund. Når skibe går ned, skaber de nemlig levesteder for mange arter.

Særudstillingen bliver koblet sammen med en række events i løbet af 2024. Her vil Strandingsmuseum St. George danne rammen om seks 'Eventyrlige aftener', hvor musikere og fortællere vil indhylle børn og voksne i et forunderligt univers med havet og den undersøiske verden som tema.

Website:
https://strandingsmuseet.dk/

Pris: Entré: Fri entré for alle op til 18 år i følge med en voksen

Adresse:
Strandingsmuseum St. George og Marinarkæologisk Center
Vesterhavsgade 1E, Thorsminde, Ulfborg

Sidst redigeret Tor. d. 25. januar 2024. Sideansvarlig: KultuNaut